Gevulde paprika
Nog toevoegen:
- Paprika’s (2 grote of 3 kleine)
- Rijst (of quinoa of bulgur)
Toppings (optioneel):
- Feta (of andere kaas)
Benodigdheden:
- Pan
- Ovenschaal
Bereidingstijd: +/- 30 minuten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 200°C
- Kook de rijst volgens de verpakking
- Snijd de paprika’s open aan de bovenkant (zodat je een bakje krijgt en haal de pitjes eruit
- Vul de paprika’s met rijjst en Hasta la Pasta saus en zet ze rechtop in de ovenschaal
- Strooi (een deel van) de kaas eroverheen
- Bak de gevulde paprika’s in de oven tot de buitenkant van de paprika een beetje geroosterd is
- Strooi de rest van de feta achteraf over je gerecht
Een heerlijke tomatensaus met Zuid-Europese smaken. De ideale saus voor een spaghetti bolognese, maar ook erg lekker in een Griekse keftedes of zelfs Britse shepherd's pie!
Ingrediënten: groenten 97,5% (tomaten, ui, wortel, bruine linzen, rode linzen, knoflook, rode peper, zwarte knoflook), olijfolie 1%, kruiden (komijn, peper, rozemarijn, tijm, oregano, laurier, basilicum, salie), dadel, sojasaus (bevat gluten, soja), rode wijnazijn (bevat sulfiet).