Curry bowl
Toevoegen:
- Rijst
Toppings (optioneel):
- Verse koriander of peterselie
- Cashewnoten
- (soja) Yoghurt met fijngesneden stukjes komkommer
- Schijfje limoen
Benodigdheden:
- Pannen voor rijst en opwarmen saus
- Kom/diep bord
Bereidingstijd: +/- 10 minuten
Bereidingswijze:
- Kook de rijst volgens de verpakking
- Warm de SchanDahlig op in een pannetje of in een kom of diep bord in de magnetron
- Voeg de rijst en SchanDahlig saus samen in de kom en versier deze met je favoriete toppings: gebrande cashewnootjes, verse kruiden, een frisse salade van komkommer en (soja) yoghurt of een schijfje limoen
Eet smakelijk!
Een Indiaas geïnspireerde linzensaus. Met pompoen, tomaat en wortel en een hele hoop kruiden die de saus een beetje pit geven. Maak 'm af met rijst, (zoete) aardappel, naan of pita of zelfs noedels.
Ingrediënten: groenten 80,9% (kikkererwten, pompoen, gele linzen, wortel, ui, tomaat, knoflook), kokosmelk, kruiden (garam masala, komijn, paprika, chili, kurkuma, kardemom, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat), gember, olijfolie.