Dahl dip
Toevoegen:
- Platbrood of pappadums
(optioneel) Toppings:
- Verse koriander of peterselie
- (soja) Yoghurt
Benodigdheden:
- Pan om saus op te warmen
- Kom/diep bord
Bereidingstijd: +/- 10 minuten
Bereidingswijze:
- Warm de SchanDahlig op in een pannetje of in een kom of diep bord in de magnetron
- Pak het platbrood of de pappadums erbij
- Versier je kom met je favoriete toppings, zoals verse peterselie of een scheutje (soja) yoghurt
Een Indiaas geïnspireerde linzensaus. Met pompoen, tomaat en wortel en een hele hoop kruiden die de saus een beetje pit geven. Maak 'm af met rijst, (zoete) aardappel, naan of pita of zelfs noedels.
Ingrediënten: groenten 80,9% (kikkererwten, pompoen, gele linzen, wortel, ui, tomaat, knoflook), kokosmelk, kruiden (garam masala, komijn, paprika, chili, kurkuma, kardemom, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat), gember, olijfolie.