Dahl met naan

Toevoegen:

  • Naanbrood

Toppings (optioneel):

  • Verse koriander of peterselie
  • Bosui
  • Schijfje limoen

Benodigdheden:

  • Pan om saus op te warmen
  • Oven/broodrooster om naan af te bakken
  • Kom/diep bord

Bereidingstijd: +/- 10 minuten

Bereidingswijze:

  1. Warm de SchanDahlig op in een pannetje of in een kom in de magnetron
  2. Bak de naan af volgens de verpakking
  3. Versier met je favoriete toppings: verse kruiden, stukjes bosui of een schijfje limoen

 

Eet smakelijk!

Uitverkocht

SchanDahlig

€ 4,50
Uitverkocht

SchanDahlig

€ 4,50

Een Indiaas geïnspireerde linzensaus. Met pompoen, tomaat en wortel en een hele hoop kruiden die de saus een beetje pit geven. Maak 'm af met rijst, (zoete) aardappel, naan of pita of zelfs noedels.

 

Ingrediënten: groenten 80,9% (kikkererwten, pompoen, gele linzen, wortel, ui, tomaat, knoflook), kokosmelk, kruiden (garam masala, komijn, paprika, chili, kurkuma, kardemom, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat), gember, olijfolie.