Dahl met naan
Toevoegen:
- Naanbrood
Toppings (optioneel):
- Verse koriander of peterselie
- Bosui
- Schijfje limoen
Benodigdheden:
- Pan om saus op te warmen
- Oven/broodrooster om naan af te bakken
- Kom/diep bord
Bereidingstijd: +/- 10 minuten
Bereidingswijze:
- Warm de SchanDahlig op in een pannetje of in een kom in de magnetron
- Bak de naan af volgens de verpakking
- Versier met je favoriete toppings: verse kruiden, stukjes bosui of een schijfje limoen
Eet smakelijk!
Een Indiaas geïnspireerde linzensaus. Met pompoen, tomaat en wortel en een hele hoop kruiden die de saus een beetje pit geven. Maak 'm af met rijst, (zoete) aardappel, naan of pita of zelfs noedels.
Ingrediënten: groenten 80,9% (kikkererwten, pompoen, gele linzen, wortel, ui, tomaat, knoflook), kokosmelk, kruiden (garam masala, komijn, paprika, chili, kurkuma, kardemom, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat), gember, olijfolie.