Goedgevulde noedelsoep
Toevoegen:
- (instant) Noedels (of een andere soort)
- (evt) Water
Toppings (optioneel):
- Verse koriander of peterselie
- Pinda's
- Schijfje limoen
- (soja) Yoghurt
Benodigdheden:
- Pan voor opwarmen saus
- Kom/diep bord
Bereidingstijd: +/- 5 minuten
Bereidingswijze:
- Warm de SchanDahlig saus op in een pannetje
- Voeg de noedels toe aan de pan en kook deze in de saus; voeg eventueel een beetje water toe om het geheel wat dunner te maken
- Schep in een kom of diep bord
- Versier je kom met je favoriete toppings zoals (geroosterde) pinda's, verse kruiden, een schijfje limoen of een scheutje (soja) yoghurt
Eet smakelijk!
Een Indiaas geïnspireerde linzensaus. Met pompoen, tomaat en wortel en een hele hoop kruiden die de saus een beetje pit geven. Maak 'm af met rijst, (zoete) aardappel, naan of pita of zelfs noedels.
Ingrediënten: groenten 80,9% (kikkererwten, pompoen, gele linzen, wortel, ui, tomaat, knoflook), kokosmelk, kruiden (garam masala, komijn, paprika, chili, kurkuma, kardemom, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat), gember, olijfolie.