Blog 1, eerste jaar Sudder

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 13:14

Het is dit weekend precies een jaar geleden dat de eerste Sudder pannen stonden te pruttelen op het vuur. Sindsdien is er veel gebeurd, maar een artikel op Linkedin is erbij ingeschoten. Graag neem ik je alsnog mee in mijn avontuur, als oprichter van Sudder, jouw nieuwe beste vriend in de keuken! 🍲

Bij Sudder geloven we dat iedereen het verdient om te genieten van heerlijke, gezonde maaltijden, ook op die drukke dagen of momenten dat je even geen zin hebt om uitgebreid te koken. Daarom hebben we met veel liefde en aandacht onze lijn van plantaardige maaltijdsauzen ontwikkeld, die elke maaltijd omtovert tot een feestje. 🎉

Ons avontuur begon een jaar geleden in onze eigen keuken, waar de eerste sauzen tot leven zijn gekomen. Na veel experimenteren, proeven en verbeteren, zijn we trots op het resultaat: sauzen vol van smaak, gemaakt met verse ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Zelfs de kruidenmixen maken we helemaal zelf. En het mooiste? Ze zijn in een handomdraai klaar! Je warmt de saus op en kookt een portie pasta of rijst en je hebt een volwaardige maaltijd.

Wij zijn gestart met Sudder omdat we geloven in de kracht van goed eten. Goed voor jou, goed voor de planeet. En we geloven dat dit niet moeilijk hoeft te zijn. Onze missie is om alle thuiskoks te voorzien van de tools om snel, makkelijk én gezond te eten, zonder compromis op smaak of kwaliteit.

Volg ons hier op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze reis en de ontwikkelingen rondom Sudder. 💚

Laten we samen de manier waarop we denken over snel, gezond eten veranderen.

Groetjes van de Saus-chef,
Merel


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.